Bakkersvak 2016

Zondag 6 maart 2016 en maandag 7 maart 2016 zal de Bakkersvak weer plaatsvinden in Rosmalen. Natuurlijk zijn wij als leverancier van kassasystemen en weegschalen ook dit jaar weer aanwezig op dit evenement!

Beide dagen kunt u ons vinden op Stand A1006 waar wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van wegen, afrekenen en etiketteren zullen presenteren.

Kassasystemen op de stand

Op het gebied van kassasystemen presenteren wij dit jaar de laatste functionaliteiten van het CASpos kassasysteem. Naast alle functies op het gebied van kassa software en hardware, kunnen wij u ook (alvast) meer laten zien van het nieuwe Gerabo klantenkaart systeem!

Ook hebben we speciaal voor deze beurs een hele interessante actie betreft het CASpos kassasysteem. Tik gerust één van onze collega’s op zijn schouder voor meer informatie over deze actie.

Weegschalen op de stand

Op het gebied van weegschalen zullen we de laatste modellen van Riba en Uwe presenteren. Beide merken hebben zich binnen de bakkersbranche bewezen als kwalitatieve weegschalen.

Praktische informatie

Locatie

Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Website

Openingstijden:

Zondag 6 maart 2016, 10.00 – 18.00 uur
Maandag 7 maart 2016, 10.00 – 18.00 uur

Entreeprijs:

Dit is een gratis evenement. U kunt uzelf inschrijven via de website van de Bakkersvak.

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.