Onze weegschalen in de praktijk 2
12 december 2014 

Onze weegschalen in de praktijk 2

Collega Rolf, adviseur op het gebied van industrieel wegen, heeft ook deze week weer een flink aantal klanten bezocht. Het blijft een mooi gezicht om te zien hoe onze weegschalen in de praktijk gebruikt worden. Gelukkig maakt hij graag foto’s zodat we ze hier kunnen delen! 

aardappel-onderwater-dec2014

 

 

 

 

 

 

Op deze afbeelding zien we twee aardappel onderwaterwegers. Deze weegschalen zijn er voor om het zetmeelgehalte (droge stof) in de aardappels te bepalen. Dit rekenen de weegschalen uit op 0,1% nauwkeurig.

checkweger-dec2014

 

 

 

 

 

 

Op bovenstaande afbeelding zien we een checkweger met lamp. De indicator op deze afbeelding is de Riba ARCI-20 indicator. De indicator geeft aan wanneer een gewicht ‘OK’ is. Op hetzelfde moment gaat het licht op groen.

plateau-indicator-kip-groothandel-dec2014-e1418395478985

 

 

 

 

 

 

 

 

Een groothandel in Kip werkt met een ‘afhandelingssysteem’ om uitgaande goederen te registreren op gewicht en uiteindelijk juist te factureren aan de klant. Op de afbeelding ziet u een Riba ARCI-20 indicator in combinatie met een Riba RBLP vloerweegschaal.

Wilt u nog meer praktijkvoorbeelden zien van onze weegschalen? Bekijk dan ons vorige artikel.

Wij bieden een grote diversiteit aan weegoplossingen. Bent u ook op zoek naar weegschalen? Komt gerust een keer langs in één van onze showrooms (Geldermalsen of Rijssen) en laat u adviseren. U kunt ook een afspraak maken met één van onze adviseurs om een keer bij u langs te komen.

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.