Onze weegschalen in de praktijk
28 november 2014 

Onze weegschalen in de praktijk

Collega Rolf, adviseur op het gebied van industrieel wegen, heeft deze week weer een flink aantal klanten bezocht. Het blijft een mooi gezicht om te zien hoe onze weegschalen in de praktijk gebruikt worden. Gelukkig maakt hij graag foto’s zodat we ze hier kunnen delen! 

dec2014-3

Hier zien we een telmachine van Data Technologies in combinatie met een Vibra precisieweegschaal. Deze combinatie wordt gebruikt om het ‘duizendkorrelgewicht’ te berekenen van zaden.

dec2014-5

Bij Sun Berry International ligt oa. een Riba vloerweegschaal met een gekoppelde indicator. Met deze combinatie worden alle inkomende goederen gewogen.

dec2014-6

Op bovenstaande foto zien we een automatische sticker machine. In deze machine wordt gebruik gemaakt van Toshiba labelprinter. Hiermee kunnen op een zeer snelle manier stickers geprint worden voor diverse producten.

Wij bieden een grote diversiteit aan weegoplossingen. Bent u ook op zoek naar weegschalen? Komt gerust een keer langs in één van onze showrooms (Geldermalsen of Rijssen) en laat u adviseren. U kunt ook een afspraak maken met één van onze adviseurs om een keer bij u langs te komen.

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.