Spar van der Aar werkt met het CASpos kassasysteem
26 mei 2016 

Spar van der Aar werkt met het CASpos kassasysteem

Bij het Molecaten Park Flevostrand en het Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen vindt u de supermarkt Spar van der Aar. U kunt hier terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, vers gebakken broodjes, verse groenten, vlees, vleeswaren, zuivel en diverse andere producten.

Spar van der Aar werkt al enige tijd met grote tevredenheid met de kassasystemen van De Ridder & Den Hertog. Sinds enkele maanden wordt er gewerkt met de nieuwste CASpos kassasystemen.

Voordelen van het CASpos kassasysteem in de supermarkt

Het CASpos kassasysteem is continu in ontwikkeling en onderscheidt zich dankzij de snelle kassa software. De kassa wordt altijd netjes weggewerkt in een check-out of ander kassa meubel.

Bij Spar van der Aar ziet u de kassasystemen in de check-outs. Dankzij de foto’s krijgt u een mooie impressie van de supermarkt in combinatie met de kassasystemen.

Dankzij de CASman back-office management kunnen alle kassasystemen in de supermarkt worden aangestuurd. Op eenvoudige wijze artikelen wijzigen, acties aanmaken, op elk gewenst moment van de dag de omzetrapportages inzien en natuurlijk het beheer over de facturatie.

TIP! Wilt u een kassa kopen? Kom eerst eens langs in één van onze showrooms voor een goede demonstratie!

caspos-kassasysteem-spar-van-der-aar-2

Waaruit bestaat een compleet kassasysteem?

Naast het scherm van de kassa zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van accessoires en randapparatuur. U kunt hierbij denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Bonprinter
  • Barcodescanner
  • Weegschaal geïntegreerd in het kassasysteem
  • Pinapparaat
  • Geldlade
  • Klantendisplay
  • Valsgeldchecker
  • Afroomkluis

Het gebruik van bovenstaande apparatuur hangt vaak samen met de functionaliteiten die u wilt gebruiken op het kassasysteem.

caspos-kassasysteem-spar-van-der-aar-3

Heeft u ook interesse in het CASpos kassasysteem?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikt kassasysteem voor in uw supermarkt. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog                     Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
info@ridderenhertog.nl                              Rijssen: +31 (0)548 – 51 54 15

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.