Visbeurs Spakenburg 2017
04 september 2017 

Visbeurs Spakenburg 2017

Op maandag 2 oktober 2017 zal de dertiende editie van de Visbeurs plaatsvinden in Spakenburg. Dit jaar is de organisatie in handen van de Spakenburgse Vishandel Vereniging (SVV), in samenwerking met de Nederlandse Visspecialisten (VNV). De vorige editie in 2015 trok maar liefst 5000 bezoekers! 

De Visbeurs 2017 staat in het teken van visspecialiteiten, ambacht, techniek, presentatie, verpakking en promotie. Meer dan 100 standhouders presenteren innovatieve producten, concepten en diensten voor de visbranche.

Afbeeldingsresultaat voor jachthaven nieuwboer spakenburg

Een leuke toevoeging aan de dertiende editie van de Visbeurs is de Kibbeling Cup! Diverse visspecialisten uit Nederland zullen strijden om de trofee voor de lekkerste en beste kibbeling van Nederland.

Weegschalen van De Ridder & Den Hertog

Ook dit jaar zal De Ridder & Den Hertog weer aanwezig zijn op dit evenement. Wij zullen de laatste ontwikkelingen op het gebied van weegschalen, winkelweegschalen en accessoires presenteren. U kunt ons vinden op stand 134.

De volgende producten kunt u vinden op onze stand:

Niet in de gelegenheid om naar de Visbeurs te komen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Geldermalsen (Gelderland) of Rijssen (Overijssel). Ook komen we graag bij u op locatie om onze producten te demonstreren.

Maak hier een afspraak

Praktische informatie

Locatie

Jachthaven Nieuwboer
Westdijk 26
3752 AE Bunschoten-Spakenburg

Openingstijden

Maandag 2 oktober 2017, 10:00 – 20:00

Meer informatie?

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op de website www.visbeurs.nl

Contact met De Ridder & Den Hertog?

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.