Page content

Winkelweegschalen

Winkelweegschalen

Winkelweegschalen zijn populaire weegschalen binnen het assortiment van De Ridder & Den Hertog. Wij bieden verschillende winkelweegschalen aan van de eenvoudige rekenweegschalen tot uitgebreide touchscreen weegschalen.

Tip! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren over alle verschillende modellen en functionaliteiten!

Op deze pagina presenteren wij een overzicht van onze winkelweegschalen. Natuurlijk geven wij u ook graag meer telefonisch advies. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

contact button


Mettler Evo Line touchscreen weegschaalMettler EVO Line winkelweegschaal

Zoekt u een hoogwaardig product dat vlot te bedienen is en klanten voorziet van productinformatie? Kijk dan eens naar de Mettler Evo Line touchscreen weegschaal!

Deze weegschaal is verkrijgbaar in twee uitvoeringen (de hoge en lage uitvoering) en heeft standaard een zeer scherp touchscreen kleurenscherm met LED achtergrondverlichting. U kunt de hoek van het aanraakscherm zodanig instellen dat dit voldoet aan uw persoonlijke ergonomische eisen.

Het verschil tussen beide weegschalen is gebaseerd op de hoogte van het werkscherm en het klantendisplay. De ene weegschaal heeft een hoog gepositioneerd display en de andere weegschaal heeft een laag gepositioneerd display.

De Mettler Evo Line heeft geen onnodige openingen of hoeken waarin vuil kan ophopen. De duurzaam gegoten en glazen oppervlakken zijn slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Kortom, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Mettler BC winkelweegschaal

Mettler BC Winkelweegschaal

De Mettler BC serie is een winkelweegschaal met met een ruime mogelijkheid tot voorkeuzetoetsen. Dit is géén touchscreen model en biedt plek voor maximaal 138 voorkeuzetoetsen.

Dankzij het ingebouwde weegplateau, de ingebouwde (bon)printer en het ingebouwde display is de Mettler BC een compacte weegschaal geworden.

Deze weegschaal is leverbaar in een lage uitvoering en een hoge uitvoering. Op bovenstaande afbeelding ziet u het verschil tussen beide versies.

De combinatie van weegschaal én kassasysteem maakt dit compact model uniek in zijn soort. Ook bestaat er de mogelijkheid om deze weegschalen te koppelen met onze kassa software.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


RIBA ARR 15 & RIBA ARR 10N rekenweegschaal

Riba ARR Rekenweegschalen

Riba weegschalen staan bekend om kwaliteit voor een gunstige prijs! In de serie rekenweegschalen bieden wij de Riba ARR 10N en de Riba ARR15.

De Riba ARR15 heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg, een dual range indeling van 2-5 gram en is voorzien van een duidelijk lichtgevend display. De afmeting van het weegplateau is 220 x 280 mm. Deze weegschaal wordt geijkt geleverd en is daardoor geschikt voor handelsdoeleinden.

De Riba ARR 10N heeft een maximaal weegvermogen van 15 kg, een indeling van 5 gram en is voorzien van een LCD display met achtergrondverlichting. De afmeting van het weegplateau is 212 x 273 mm. Ook deze weegschaal wordt geijkt geleverd en is daardoor geschikt voor handelsdoeleinden.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze producten!

contact button


UWE ASEP rekenweegschaal

UWE ASEP Rekenweegschaal

De Uwe ASEP is een bekende rekenweegschaal die al jaren mee gaat in ons assortiment. Dankzij de eenvoud in gebruik, en de stevigheid van de behuizing, is dit een veelgevraagde weegschaal.

De Uwe ASEP is verkrijgbaar in 2 varianten:

  • Maximaal weegvermogen van 15 kg en een dual range indeling van 2-5 gram
  • Maximaal weegvermogen van 6 kg en een dual range indeling van 1-2 gram

Beide varianten zijn voorzien van een een weegplateau van 280 x 350 mm en een duidelijk LCD display.

Ja, ik wil graag meer informatie over dit product!

contact button


Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte (winkel)weegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button