R&H BestelPro

R&H BestelPro

Dankzij de software van R&H BestelPro kan iedere ondernemer op een veel efficiëntere manier omgaan met de bestellingen en voorraadinventarisatie in de winkel. Door de mobiele software wordt het makkelijk om de winkel langs te gaan en gewenste artikelen te bestellen. Ook is het mogelijk om met deze mobiele software prijzen te controleren en aan te passen binnen enkele seconden. Bestellingen kunnen handmatig ingegeven worden, maar dit is natuurlijk ook mogelijke via de mobiele software met scanner. Tijdens de werkzaamheden weet de software al automatisch welke artikelen bij welke leverancier besteld kunnen worden. Deze software bespaart een ondernemer dan ook enorm veel tijd zodat hij zich meer bezig kan houden met andere werkzaamheden.

Meer informatie


Zeer geschikt in samenwerking met kassasystemen

Software Mogelijkheden

Voorraad Inventarisatie

Inventariseer eenvoudig de voorraad in de winkel dankzij de mobiele scanner met app. Deze voorraadinventarisatie kan vervolgens geëxporteerd worden naar een excel-bestand. Zo heeft u een duidelijk inzicht in de voorraad van uw onderneming.

Handmatige Bestellingen

Installeer de R&H BestelPro software op uw PC om handmatige bestellingen te maken voor uw onderneming. De slimme software weet al precies bij welke leverancier welk artikel besteld moet worden en splitst dit uit. Vervolgens kunt u deze bestellijsten eenvoudige doorsturen naar alle leveranciers.

Automatische Bestellingen

Dankzij de mobiele app, die aan te sluiten is op de handscanner, kunt u de hele winkel doornemen wat betreft artikelen. Scan eenvoudig de barcode van het product en geef aan hoeveel ervan besteld moeten worden. 

Verkoopprijs Controleren

Snel de prijs controleren van een artikel in de winkel? Met de mobiele scanner is het gemakkelijk om een barcode van een product te scannen om een prijscheck uit te voeren. Dit was dan ook een vraag van veel ondernemers die met onze software werken.

Meer informatie over R&H BestelPro?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassasystemen?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Algemene vragen

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productblad

Download het productblad van de R&H BestelPro software voor meer informatie.