R&H Shop Analyser

R&H Shop Analyser

Haal meer uit uw kassasystemen en winkelweegschalen dankzij de R&H Shop Analyser. Dankzij deze software is het mogelijk om het productassortiment, financiële overzichten, Kassalades en eventuele andere filialen te managen binnen een onderneming. De R&H Shop Analyser is continu in ontwikkeling wat betreft nieuwe functies en verbeteringen van bestaande functies. Hierin betrekken wij de ondernemers die al werken met de R&H Shop Analyser actief, zodat we samen de meest geschikte software ontwikkelen voor een onderneming.

Meer informatie


Slimme software voor ondernemers

Software Mogelijkheden

Artikel Management

Het artikel management zorgt ervoor dat er een duidelijk overzicht is van het artikelbestand, een overzicht van artikelgroepen en maakt het mogelijk om artikelwijzigingen door te voeren. Het is ook mogelijk om artikelen vanuit een hoofdkantoor te synchroniseren. Na het doorvoeren van artikelwijzigingen is het mogelijk om nieuwe schapkaarten aan te maken van gewijzigde artikelen. Daarnaast is het mogelijk om een export te maken naar CSV.

Financiële Overzichten

Elke ondernemer wenst duidelijke overzichten van de financiële resultaten van de kassasystemen binnen een onderneming. Dit verschaft inzicht en duidelijkheid voor een onderneming. Binnen de R&H Shop Analyser is het mogelijk om een rapport te verkrijgen op basis van financiële cijfers, artikelen, groepen, afdelingen, verkopers en eigen gebruik. Natuurlijk wordt dit zichtbaar in mooie overzichten die geëxporteerd kunnen worden naar PDF, HTML, Word, CSV, of XML.

Kassalade Management

Dankzij de R&H Shop Analyser kan er een kassalade gekoppeld worden aan een verkoper/cassière, eventueel met een startbedrag. Aan het einde van een kassadienst wordt de kassalade opgemaakt door de verkoper/cassière. Hierna verschijnt er binnen de R&H Shop Analyser een kassalade rapport met eventuele kasverschillen. Op deze manier is er altijd een goede controle op het kasgeld binnen de onderneming.

Filialen Beheren

Wanneer een onderneming meerdere filialen heeft dan heeft de R&H Shop Analyser kassa software een hele mooie feature! Dankzij een landkaart met een overzicht van alle filialen, heb je realtime overzicht in de actuele omzet per filiaal. Wanneer een filiaal zijn target haalt dan kleur het filiaal groen op de landkaart.

Meer informatie over R&H Shop Analyser?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze kassa software?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Algemene vragen

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productblad

Download het productblad van de R&H Shop Analyser software voor meer informatie.