Mettler Freshway winkelweegschaal

Piggy Spaarsysteem

Piggy biedt een compleet spaarsysteem voor retail ondernemers in Nederland. Met meer dan 1.985.193actieve gebruikers, en meer dan 4723 deelnemende ondernemers, is Piggy dan ook het grootste spaarprogramma van Nederland. R&H Kassasystemen heeft in 2019 een koppeling gemaakt tussen het R&H CASPos kassasysteem en het spaarprogramma van Piggy. Deze koppeling zorgt voor een vlotte verwerking van de spaarpunten en voorkomt dubbele handelingen voor uw medewerkers.

1.985.193+

Actieve gebruikers

4723+

Ondernemers

11+

Functionaliteiten

1

Compleet spaarsysteem

Sparen

Nederlandse consumenten zijn gek op sparen! Dankzij het spaarsysteem van Piggy kunnen uw klanten aan de hand van één klantenkaart, of gratis mobiele app, bij uw onderneming punten sparen. Wij zien dat dit een extra motivatie is voor klanten om regelmatig terug te komen bij een winkel.

R&H werkt samen met Piggy

Marketing

Het communiceren met uw klanten draagt bij aan het creëren van loyale klanten. Het is natuurlijk een mooie manier van marketing om uw klanten dan ook te kunnen bereiken wanneer ze niet aanwezig zijn in uw winkel. Dankzij Piggy is het mogelijk om eenvoudig nieuwsbrieven te versturen of een persoonlijke verjaardagsmail. 

Kassakoppeling

Dankzij de kassakoppeling tussen het R&H CASPos kassasysteem en het spaarsysteem van Piggy integreert u de software tot één kassasysteem. Dit bespaart tijd, geeft extra gebruiksgemak en voorkomt onnodige foutjes door uw medewerkers. Naast een kassakoppeling biedt Piggy ook een webshopkoppeling aan.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of meer informatie over Piggy?