Webshop kassasysteem

R&H Webshops

Met een R&H webshop kan vanaf nu iedere ondernemer eenvoudig profiteren van een online verkoopkanaal naast zijn winkel. Wij geloven in de kracht van de combinatie van winkel en webshop. Vanuit onze ervaring als leverancier van kassasystemen en weegschalen besloten wij dan ook om een krachtig webshopplatform te creëren die past bij de wensen van onze klanten. Een webshop moet natuurlijk geld opleveren voor een ondernemer, ons team richt de volledige webshop compleet in. Gekoppeld met het kassasysteem of winkelweegschalen, voorzien van de laatste online ontwikkelingen en eenvoudig te beheren. Ontdek alle voordelen voor jouw onderneming!

Meer informatie

Voordelen van R&H Webshops

Wij doen al het werk!

Wij zorgen voor een snelle hosting, veilig SSL-certificaat en zorgen dat de webshop voldoet aan alle technische eisen van een moderne webshop. Ook zullen wij de complete webshop programmeren en vullen met content zodat u als ondernemer hier minimaal mee bezig hoeft te zijn. U hoeft zich alleen nog te richten op uw productassortiment. Informeer bij ons wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Meer omzet

Dankzij een R&H Webshop creëer je als ondernemer een extra verkoopkanaal naast je prachtige winkel. Dit betekent een extra kans om ook online te kunnen verkopen aan nieuwe- en bestaande klanten. 

Koppeling met Kassasysteem en winkelweegschalen

Koppel een R&H Webshop aan je kassasysteem en/of winkelweegschalen zodat je nooit meer artikelen dubbel hoeft aan te maken, wijzigen of verwijderen. Dit bespaart natuurlijk enorm veel tijd die je als ondernemer liever aan andere werkzaamheden wilt besteden, en uw artikelbestand is altijd up-to-date.

Bereik jouw klanten (Lokaal)

Dankzij de mogelijkheden van social media en Mailings binnen een R&H Webshop, bereik je als ondernemer je klanten (lokaal) nog beter. Mail bijvoorbeeld de wekelijkse acties of plaatst deze op Facebook!

Mobile Friendly

Natuurlijk zorgen wij er voor dat de webshop goed zichtbaar is op alle mogelijke apparaten. De consument zit tegenwoordig nou eenmaal meer op zijn smartphone of tablet, dan op zijn laptop of pc.

Groei met ons mee

Het platform van R&H Webshops zal continu in ontwikkeling zijn. Wij denken graag met een ondernemer mee over de toekomst van zijn webshop. Wij informeren onze klanten actief over nieuwe mogelijkheden op het gebied van webshops.

Demo Webshops

Demo Brons

Bekijk hier een live demo van pakket Brons om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Demo Zilver

Bekijk hier een live demo van pakket Zilver om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Demo Goud

Bekijk hier een live demo van pakket Goud om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Welk Webshop pakket kies jij?

Webshop Brons

€150
per maand

+ Bestelformulier

+ R&H Webshop Tool

+ Gebruiksklaar maken

+ Instructie

+ Hosting

+ SSL-certificaat

Webshop Zilver

€180

per maand

+ Webshop

+ R&H Webshop Tool

+ Gebruiksklaar maken

+ Instructie

+ Hosting

+ SSL-certificaat

Webshop Goud

€245
per maand

+ Ultieme Webshop

+ R&H Webshop Tool

+ Gebruiksklaar maken

+ Instructie

+ Hosting

+ SSL-certificaat

Meer informatie over R&H Webshops?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of een demonstratie van onze webshops?

Vrijblijvend adviesgesprek

Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact

Heeft u een vraag over onze producten of services? Neem gerust contact met ons op.

Productblad

Download het productblad van R&H Webshops voor meer informatie.