Mettler weegschalen informatie
10 mei 2017 

Mettler weegschalen informatie

Mettler Toledo biedt weeg- en meetoplossingen voor toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail. Deze oplossingen biedt Mettler Toledo over de hele wereld. Ook in Nederland en België zijn mettler weegschalen een bekende optie voor veel ondernemers. Naast meetinstrumenten staat Mettler Toledo vooral bekend om de verschillende weegschalen voor de retail en industrie.

Als De Ridder & Den Hertog zijn wij een vaste partner van Mettler Toledo als het gaat om winkelweegschalen voor winkeliers en supermarkten. Hieronder verstaan wij winkelweegschalen, zelfbedieningsweegschalen en VVP weegschalen.

Mettler weegschalen staan voor een goede kwaliteit wat betreft hardware- en software. Dat is dan ook de reden dat wij winkelweegschalen van Mettler hebben opgenomen in ons assortiment. Naast het feit dat de weegschalen een hoge kwaliteit kennen zijn ze ook gemakkelijk in het gebruik.

TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u eerst goed informeren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

contact button

Mettler weegschalen

Mettler weegschalen

Met de winkelweegschalen van Mettler kunt u afrekenen, wegen, voorverpakken en etiketteren. Enkele Mettler winkelweegschalen kunnen ook ingezet worden als zelfbedieningsweegschaal. Ook bestaat er de mogelijkheid om deze weegschalen te koppelen met externe kassa software voor artikelmanagement, financiële rapportages, facturatie, boekhouding en diverse andere opties.

Winkelweegschalen worden vooral ingezet bij kaasspecialisten, slagerijen, AGF speciaalzaken, Visspecialisten, delicatessenwinkels, supermarkten en versmarkten.

Wij bieden de volgende winkelweegschalen van Mettler:

Mettler Freshway winkelweegschaal

Mettler Freshway

De Mettler Freshway is het nieuwste model winkelweegschalen van Mettler. De Ridder & Den Hertog zal deze hardware in de loop van 2017 toe gaan voegen aan het assortiment. Wij kiezen er voor om onze CASPos software te gebruiken voor deze winkelweegschaal.

De Mettler Freshway valt op door het strakke design, en grote duidelijke LCD displays aan de voor- en achterkant. Ook biedt deze winkelweegschaal mogelijkheden om componenten los van elkaar te installeren.

Het LCD klantendisplay kan voorzien worden van duidelijke afbeeldingen of video’s. Dit is ideaal om bijvoorbeeld reclame-uitingen te vertonen aan uw klanten.

Ja, ik wil meer informatie over de Mettler Freshway! 

Mettler freshbase winkelweegschaal

Mettler Freshbase

De Mettler Freshbase is het kleinere broertje van de Mettler Freshway. Deze winkelweegschaal is iets minder strak wat betreft design, maar nog steeds een mooie vertoning binnen uw onderneming. De Ridder & Den Hertog zal ook dit model toevoegen aan ons assortiment in de loop van 2017.

De Mettler Freshbase is verkijgbaar in een hoge uitvoering en een lage uitvoering. De functionaliteiten zullen iets minder uitgebreid zijn dan de functionaliteiten van de Mettler freshway, maar dat is ook terug te zien in de verkoopprijs!

Ja, ik wil meer informatie over de Mettler Freshbase! 

Mettler Evo Line winkelweegschalen

Mettler Evo Line

De Mettler Evo Line is vergelijkbaar met het Freshway model van Mettler. Deze winkelweegschaal wordt al enkele jaren ingezet als toonbankweegschaal of zelfbedieningsweegschaal. De Ridder & Den Hertog levert de Mettler Evo Line dan ook al jaren aan diverse ondernemingen.

De Mettler Evo Line is verkijgbaar in een hoge- en lage uitvoering. Onze klanten kiezen echter vaker voor de hoge uitvoering van de Mettler weegschalen.

Ja, ik wil meer informatie over de Mettler Evo Line! 

Mettler BC & Mettler Buz winkelweegschalen

Mettler BC & B.U.Z

De Mettler BC is een eenvoudige en voordelige winkelweegschaal voor de dagelijkse werkzaamheden. Heeft u alleen de noodzakelijke functionaliteiten nodig en heeft u geen interesse in grote LCD displays? Dan is de Mettler BC is zeer geschikt model voor uw onderneming!

De Mettler B.U.Z is een eenvoudige en voordelige zelfbedieningsweegschaal. Deze weegschaal zetten wij voornamelijk in op de A.G.F afdelingen van supermarkten en versmarkten. Het enige nadeel aan de Mettler B.U.Z is dat de toetsen handmatig aangepast moeten worden na het wijzigen van artikelen.

Ja, ik wil meer informatie over de Mettler BC en Mettler B.U.Z! 

Vrijblijvend advies of een demonstratie?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte mettler weegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.