Nieuwe Mettler Weegschalen
22 april 2021 

Nieuwe Mettler Weegschalen

R&H is al jaren vaste partner van Mettler Toledo op het gebied van Mettler weegschalen. Wij bieden diverse winkelweegschalen van Mettler aan in ons complete assortiment. Vanaf vandaag mogen wij ons assortiment uitbreiden met drie nieuwe winkelweegschalen die goed in te zetten zijn voor ondernemers met een vaste winkel of ondernemers op de markt.

Voor ons complete weegschalen assortiment hadden we al enige tijd een grote wens voor een aantal modellen in het midden- of lagere segment winkelweegschalen. Een snelle werking, gemakkelijk in het gebruik, degelijke hardware en minder uitgebreide functionaliteiten dan onze huidige winkelweegschalen. De drie nieuwe Mettler weegschalen in ons assortiment sluiten mooi aan op deze wensen.

Liever gelijk meer informatie over alle mogelijkheden van R&H voor nieuwe winkelweegschalen? Neem dan gerust contact op met ons adviesteam voor een stukje vrijblijvend advies en/of een afspraak voor een demonstratie.

 

Nieuwe mettler weegschalen

Drie nieuwe Mettler weegschalen

De drie nieuwe Mettler weegschalen die wij hebben toegevoegd aan het complete assortiment winkelweegschalen zijn de:

  1. Mettler bPlus
  2. Mettler bDrive
  3. Mettler bMobile

De Mettler bPlus heeft qua weegplateau hetzelfde design als de Mettler FreshBase die wij al enige tijd aanbieden, maar verschilt aanzienlijk op het gebied van gebruikers- en klantendisplay.

De Mettler bDrive en bMobile zitten redelijk op één lijn wat betreft gebruik en ontwerp, maar ook hier zitten een aantal flinke verschillen tussen. Bekijk de verschillende modellen verderop in dit artikel. We zullen wat dieper ingaan op de mogelijkheden van de drie nieuwe weegschalen.

Bekijk het overzicht van alle winkelweegschalen

Mettler bPlus winkelweegschaal

Mettler bPlus

De Mettler bPlus is een snelle, nauwkeurige en betrouwbare winkelweegschaal. Grote voordelen van de Mettler bPlus zijn de robuustheid en het gebruiksgemak. Dankzij de slimme software vereenvoudigen de werkzaamheden voor wegen- verkoop- en artikelbeheer in de winkel of marktkraam. Hierdoor bespaart u elke dag waardevolle tijd!

De Mettler bPlus is voorzien van een aluminium weegplateau met stoot- en krasbestendige oppervlakken. Dankzij de ingebouwde bonprinter en het duidelijke klantendisplay is de Mettler bPlus een ideale winkelweegschaal voor uw onderneming!

Meer informatie over de Mettler bPlus

 

Mettler weegschalen bDrive

Mettler bDrive

De Mettler bDrive biedt een snelle en nauwkeurige weegfunctie. Deze toonbankweegschaal met ingebouwde bonprinter is geschikt voor winkels en de ambulante handel. Zo is de Mettler bDrive ook erg geschikt voor marktkramen en evenementen. Dit model is verkrijgbaar in een versie met een statief en klantendisplay, en een versie waarbij het klantendisplay direct aan de achterkant van de weegschaal vastzit.

De Mettler bDrive biedt een mogelijkheid van 52 afzonderlijk configureerbare voorkeuzetoetsen die allemaal tweemaal toegewezen kunnen worden. Een oplaadbare batterij is optioneel verkrijgbaar, zodat de Mettler bDrive ook zonder netstroom gebruikt kan worden.

Meer informatie over de Mettler bDrive

 

Mettler weegschaal bMobile

Mettler bMobile

De naam zegt het natuurlijk al een beetje! De Mettler bMobile is een eenvoudige, lichte prijsrekenweegschaal voor mobiel gebruik. Deze weegschaal is dus zeer geschikt voor de ambulante handel, evenementen en natuurlijk ook gewoon voor op de toonbank. De Mettler bMobile wordt standaard geleverd met RVS weegplateau, klantendisplay en interne bonprinter.

Als extra optie kunt u ook kiezen voor een hoge standaard met klantendisplay. De Mettler bMobile kan ook zonder netstroom gebruikt worden middels een oplaadbare batterij, ideaal voor marktkramen!

Meer informatie over de Mettler bMobile

 

Mettler Freshway, Freshbase en CASPOS

Alle Winkelweegschalen

Naast de drie nieuwe Mettler weegschalen bieden wij natuurlijk ook nog meer winkelweegschalen aan binnen ons assortiment. Het huidige assortiment zal nu dus bestaan uit:

  • R&H CASPos
  • Mettler Freshway
  • Mettler Freshbase
  • Mettler BC
  • Mettler bPlus
  • Mettler bDrive
  • Mettler bMobile

Bekijk het overzicht van alle winkelweegschalen

Gratis demonstratie en advies

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar nieuwe weegschalen. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of graag een passend advies wenst voor uw onderneming. Wij geven graag een demonstratie van onze producten in één van onze showrooms. Wanneer het mogelijk is kunnen wij ook een demonstratie geven bij u op locatie.

R&H Winkelweegschalen
info@renh.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button

R&H is partner van Mettler Toledo

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.