Nieuwe Bruss weegschalen!
19 mei 2017 

Nieuwe Bruss weegschalen!

De Ridder & Den Hertog introduceert vanaf deze maand twee nieuwe palletweegschalen van Bruss Scales in het assortiment. Wij zijn dan ook een officiële Nederlandse partner geworden van Bruss scales. Bruss weegschalen staan voor een kwalitatieve industriële weegoplossing voor gunstige prijzen!

Bruss weegschalen zijn zeer geschikt voor mobiele weegoplossingen binnen de industrie- en transportsector. Ook bieden de producten van Bruss mogelijkheden voor de landbouw, tuinbouw, fruitteelt en voedingssector.

Onder Bruss weegschalen verstaan we wegende handpalletwagens, wegende vorkheftrucks en wegende vorken.

De Ridder & Den Hertog biedt de volgende twee producten aan in het assortiment:

  1. Bruss Wegende Palletwagen
  2. Bruss wegende vorken voor een vorkheftruck

Wilt u meer informatie over onze weegschalen, of wilt u een weegschaal kopen, neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

contact button

Bruss wegende handpalletwagen 3

Bruss wegende palletwagen

De Bruss X-tra B is een extra brede palletweegschaal van 690 mm breed, met een vorklengte van 950 mm tot 2000 mm. Deze wegende palletwagen heeft een maximaal weegvermogen van 2000 kg, met een multirange precisie tussen de 0,2 kg en 1,0 kg.

Groot voordeel van deze palletweegschaal is de duidelijke interne indicator met geïntegreerde printer voor het uitprinten van weeggegevens. De Bruss X-tra B is dan ook zeer geschikt voor het wegen van pallets en vaten tijdens het transport, op de plaats van handling.

Deze ijkwaardige palletweegschaal is voorzien van een uitwisselbare batterijmodule die zorgt voor een gebruik van ca. 35 uur.

Ja, ik wil meer informatie over de Bruss X-tra B wegende palletwagen!

Bruss vorkheftruck wegen

Bruss wegende vorken voor een vorkheftruck

De Bruss HyperForks zijn een zeer geschikte oplossing om te wegen met een vorkheftruck. De wegende vorken kunnen binnen enkele minuten gemonteerd worden aan uw huidige vorkheftruck. Dankzij de bluetooth communicatie kan de indicator volledig draadloos ingezet worden, zodat u het gewicht uit kunt lezen van de wegende vorken.

Het is mogelijk om de indicator te laten communiceren met een PDA of Handheld voor uitgebreide data-analyse. Dit kan door middel van bluetooth, wifi of RS232.

Het maximale weegvermogen van deze ijkwaardige wegende vorken is 2500 kg, 3000 kg of 5000 kg. Dankzij het geïntegreerd batterijconcept biedt de Bruss Hyperforks een langdurige gebruik.

Ja, ik wil meer informatie over de Bruss wegende vorken voor een vorkheftruck!

Palletweegschalen

Andere palletweegschalen

Naast bovenstaande twee palletweegschalen biedt De Ridder & Den Hertog ook nog andere mogelijkheden om uw pallets te wegen. Wij bieden o.a. palletweegschalen van Riba Weegtechniek in ons assortiment.

Bekijk het overzicht van alle palletweegschalen

Naast palletweegschalen bieden wij ook:

Meer informatie over Bruss weegschalen?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikte palletweegschaal. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.