Pinautomaat koppelen met een kassasysteem
16 maart 2017 

Pinautomaat koppelen met een kassasysteem

Wanneer u op zoek bent naar kassasystemen, of al een kassasysteem heeft, dan komt de keuze voor de koppeling met een pinautomaat ook aan bod. Op het gebied van pinautomaten zijn er diverse mogelijkheden wat betreft oplossingen, merken en koppelingen. In dit artikel geven wij een overzicht van alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Uit onze ervaring zijn de meeste ondernemers eerst op zoek naar een geschikt kassasysteem. Tijdens deze zoektocht wordt er ook gedacht aan een geschikte pinautomaat voor de onderneming.

Het advies voor een pinautomaat kan worden gegeven door:

  1. de leverancier van de kassasystemen
  2. de bank waar de zakelijke rekening is ingeschreven
  3. de leverancier van de pinautomaat

Natuurlijk is het belangrijk dat een pinautomaat voor uw onderneming gemakkelijk in het gebruik is, betalingen snel verwerkt en dat de maandelijkse kosten laag zijn. Ook komt in onze gesprekken naar voren dat de betrouwbaarheid van de pinautomaat een belangrijke rol speelt in de keuze.

Vanaf 2016 is het contactloos betalen steeds populairder geworden. Veel pinautomaten zijn al voorzien van deze functionaliteiten, maar een aantal ook nog niet. Dit is zeker een goed punt om op te letten bij de keuze voor een pinautomaat voor uw onderneming.

TIP! Wilt u een kassa kopen? Laat u altijd goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Als een ondernemer kiest voor een kassasysteem van De Ridder & Den Hertog dan adviseren wij altijd om de pinautomaat te koppelen met het kassasysteem!

Koppeling tussen kassasystemen en pinautomaat

Het koppelen van de pinautomaat met het kassasysteem is een stukje automatisering met grote voordelen. Niet alle kassasystemen kunnen deze koppeling creëren. Het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden bij de keuze voor een geschikt kassasysteem.

De voordelen van een koppeling tussen kassasysteem en pinautomaat zijn:

green-check-mark-1360272  De wachttijd bij de kassa wordt minder
green-check-mark-1360272  Klanten worden sneller geholpen
green-check-mark-1360272  Het voorkomt kasverschillen
green-check-mark-1360272 De kassamedewerker kan minder fouten maken

De belangrijke voordelen van deze koppeling zijn dus voornamelijk het voordeel van tijdbesparing, en het voordeel van betrouwbaarheid.

Vaak is de koppeling zeer eenvoudig te creëren door een koppelingskabel en een kleine aanpassing aan de instellingen van het pinautomaat en het kassasysteem.

Pinautomaat CCV en Worldline Atos


Welke pinautomaten zijn geschikt voor deze koppeling?

De Ridder & Den Hertog werkt graag samen met CCV en Worldline Nederland (ATOS). Uit onze ervaringen zijn beide partijen zeer betrouwbaar als leverancier van pinautomaten.

Onze kassasystemen, die de mogelijkheid bieden voor een koppeling met een pinautomaat, kunnen dan ook gekoppeld worden met verschillende modellen van CCV en Wordline Nederland (ATOS).

Het POS Kassasysteem, en onze andere touchscreen kassasystemen, zijn sowieso geschikt voor deze koppeling. Wij geven u graag meer informatie hierover. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

contact button

contactloos-betalen-tot-50-euro

Wat is contactloos betalen?

Contactloos betalen is een nieuwe technologie in moderne pinautomaten waarbij het mogelijk is om te betalen door alleen de pinpas langs de pinautomaat te halen. Vanaf 2016 is deze technologie populair geworden bij consumenten en ondernemers.

Ook deze technologie bevordert de snelheid bij het afrekenen en het betaalgemak voor de klant. Hierbij kan de consument ook nog alle voorwaarden bepalen via zijn/haar bank.

Contactloos betalen is ook mogelijk bij de pinautomaten van CCV en Worldline Nederland. Deze pinautomaten zijn dus ook te koppelen met de kassasystemen van De Ridder & Den Hertog.

Bekijk hier alle informatie over het contactloos betalen!

Meer informatie over pinautomaten en kassasystemen?

De Ridder & Den Hertog denkt graag mee over de mogelijkheden van kassasystemen en pinautomaten voor uw onderneming. In de afgelopen jaren hebben wij al duizenden ondernemers verder mogen helpen met de automatisering van hun bedrijf.

Dagelijks zitten onze medewerkers klaar om u telefonisch te adviseren over kassasystemen, weegschalen en diverse softwaremogelijkheden. Mogen wij u ook van advies voorzien?

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.