Wat is een Toshiba TEC SL 9000?
17 januari 2017 

Wat is een Toshiba TEC SL 9000?

TEC Toshiba SL-9000De TEC SL 9000 is een populaire winkelweegschaal die geïntroduceerd werd in de jaren 90. De combinatie van weegschaal met afrekenfuncties maakte de TEC SL 9000 uniek.

De winkelweegschaal is voorzien van een weegplateau, toetsenbord met 140 voorkeuzetoetsen, interne thermische printer en LCD display. Ook bestaat er de mogelijkheid om te etiketteren op (voorbedrukte) etiketten.

De TEC SL 9000 heeft ook de mogelijkheid om diverse financiële rapporten te printen aan het einde van de dag, week en/of maand. Ook bestond de mogelijkheid om de weegschaal te koppelen met de kassa software van CASMan. Vanuit CASMan was het ook mogelijk om artikelen eenvoudig te wijzigen of aan te maken.

Is de TEC SL 9000 nog leverbaar?

TEC SL 9000Het is al jaren niet meer mogelijk om de TEC SL 9000 nieuw te leveren. Af en toe verschijnen er nog tweedehands weegschalen, maar deze zijn vaak in een wat mindere staat.

De Ridder & Den Hertog biedt wel de kennis en kunde om TEC weegschalen te repareren. Ook kunnen wij de meeste storingen verhelpen aan deze weegschalen.

Het is bij ons ook mogelijk om kassarollen, thermische rollen en/of (voorbedrukte) etiketten te bestellen.

Wat zijn de huidige mogelijkheden?

Tegenwoordig zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden op het gebied van kassasystemen en weegschalen! De Ridder & Den Hertog biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden.

Veel van onze klanten die voorheen met de TEC SL 9000 hebben gewerkt, kiezen voor onze winkelweegschalen van Mettler of ons CASPos kassasysteem.

Ook bieden wij diverse rekenweegschalen van Riba en Uwe. Deze weegschalen zijn weer erg geschikt voor de ambulante handel.

Wilt u graag vrijblijvend advies?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar geschikte winkelweegschalen voor uw onderneming. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.