R&H Javand kassasysteem

Vanaf €26 per maand

R&H Javand

R&H Javand is een complete POS software die zeer geschikt is voor horeca, sportclubs of kleine retail. Dit gebruiksvriendelijke kassasysteem is te installeren op verschillende hardware, zoals POS schermen, tablets en/of smartphones. Ook is het mogelijk om te koppelen met diverse apparatuur zoals: pinterminal, weegschaal, geldlade, klantendisplay en scanner. Het R&H Javand kassasysteem is al te gebruiken vanaf €26 per maand. Neem contact met ons op voor een demonstratie van alle mogelijkheden.

Hardware Mogelijkheden

POS, Tablet of Smartphone?

javand kassasysteem

Het R&H Javand kassasysteem is te installeren op verschillende hardware. Zo is het mogelijk om een compleet kassasysteem te laten werken op een POS, tablet en/of smartphone. Wij installeren niet alleen op de hardware die wij zelf aanbieden, maar kunnen de R&H Javand sofware ook installeren op uw huidige kassasystemen of tablets. Bij interesse in R&H Javand kunt u een gratis demonstratie aanvragen.

Geschikt voor diverse branches

Kapper kassa
Kledingwinkel kassa
winkel kassa
Horeca kassa
Sportclub kassa

Verschillende Accessoires

kassasysteem accessoires

Klantendisplay

Geldlade

Geldlade

Barcodescanner

Barcodescanner

Yomani Pinterminal

Pinterminal

Meer informatie over de R&H Javand?

Wilt u graag meer informatie over onze kassasystemen of andere producten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor vrijblijvende informatie en advies. Wij geven graag een demonstratie van alle mogelijkheden binnen ons assortiment.