arrow_drop_up arrow_drop_down

Telweegschalen overzicht

Riba RTL-30 telweegschalen

Riba RTL-30

Riba RCL telweegschaal

Riba RCL

Uwe SHC telweegschaal

Uwe SHC

Riba ARCI-35 telweegschalen

Riba ARCI-35

Een overzicht van ons complete assortiment aan weegschalen?

Kiezen voor de juiste Telweegschalen

Telweegschalen zijn controleweegschalen met een extra telfunctie! Dit is vooral handig wanneer u producten wilt tellen op basis van gewicht. Zo kunt u bijvoorbeeld op eenvoudige wijze berekenen hoeveel producten u op voorraad heeft liggen. Dankzij de tarra-functie kan er gewogen worden zonder het gewicht van een verpakking.


De Ridder & Den Hertog biedt telweegschalen aan van de merken Riba en Uwe. Op deze pagina geven wij meer informatie over alle telweegschalen binnen ons assortiment. 


Naast deze weegschalen bieden wij een breed assortiment aan weegschalen.Wij bieden o.a. winkelweegschalen, rekenweegschalen, precisieweegschalen, palletweegschalen, vloerweegschalen en controleweegschalen. Bekijk ook eens het complete overzicht van al onze weegschalen.


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Laat u goed informeren en adviseren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Natuurlijk geven wij ook graag meer informatie en advies per e-mail of via de telefoon. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over telweegschalen

Riba telweegschalen

Riba RTL-30

De Riba RTL-30 is voorzien van 3 displays met verlichting voor een extra duidelijke weergave van gewichten en aantallen. Deze telweegschaal kan tot 30 kg wegen met een indeling van 1 g. Het plateau van deze weegschaal is 220 x 290 mm en een groot voordeel van de RTL-30 is dat deze beschermd is tegen overbelasting. Ook beschikt deze weegschaal over een automatische nulstelling.

Riba telweegschaal

Riba RCL

De Riba RCL beschikt over een kunststof behuizing met RVS plateau. Het RVS plateau heeft een afmeting van 220x280 mm. De Riba RCL heeft een maximaal weegvermogen van 30 kg met een indeling van 1 g. Groot voordeel van dit model is het grote display met extra grote cijferweergave en backlight verlichting.

Uwe telweegschalen

Uwe SHC

Wegen, tellen en controleren met één weegschaal. De SHC serie heeft vele mogelijkheden en kan zelfs een pieptoon laten horen bij het bereiken van een ingesteld aantal stuks. De Uwe SHC is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen met een maximaal bereik van 3 kg, 6 kg, 15 kg en 30 kg. De indeling van deze modellen is 0,1 g, 0,2 g, 0,5 g en 1 g. De afmeting van het plateau is bij alle uitvoeringen 230 x 345 mm.

Riba telweger

Riba ARCI-35

Met de indicator van de Riba ARCI-35 kunt u wegen, tarreren, checkwegen en tellen. Deze veelzijdig indicator, met 3-kleurendisplay voor hi-lo-ok indicatie, biedt veel verschillende mogelijkheden. Deze indicator is te koppelen aan verschillende weegplateau's. Graag geven wij een demonstratie van alle mogelijkheden voor uw onderneming.

Neem contact met ons op voor informatie, advies of een demonstratie

Cookies