arrow_drop_up arrow_drop_down

Vloerweegschalen overzicht

Riba ARCI 25 vloerweegschalen

Riba ARCI 25

Riba ARCI 35 vloerweegschaal

Riba ARCI 35

Riba RCP 30

Riba RCP 30

Uwe APS II

Uwe APS II B

Uwe APS II B

Uwe APS II

Uwe AFS

Uwe AFS

Uwe AFW

Uwe AFW

Uwe ATM

Uwe ATM

Plateauweegschalen overzicht

Riba RBP / RBCP plateauweegschalen

Riba RBP / RBCP

Riba RBM

Riba RBM

Riba RBMI

Riba RBMI

Riba RBCL plateauweegschaal

Riba RBCL

Riba RBS vloerweegschalen

Riba RBS

Riba RBLP vloerweegschaal

Riba RBLP

Riba RBLP RVS

Riba RBLP RVS

Riba RBLP UP RVS

Riba RBLP UP RVS

Riba RBLP OP RVS

Riba RBLP OP RVS

Riba RBX RVS

Riba RBX RVS

Een overzicht van ons complete assortiment aan weegschalen?

Kiezen voor de juiste vloerweegschalen

Op zoek naar vloerweegschalen of plateauweegschalen? De Ridder & Den Hertog biedt diverse oplossingen van de merken Riba en Uwe aan in het assortiment. 


Onze vloerweegschalen zijn zeer geschikt voor controlewegen, checkwegen of telwegen van producten of grondstoffen tot 300kg. Wanneer u wilt wegen boven dit gewicht dan raden wij de combinatie van Riba plateauweegschalen en externe indicators aan. Met deze oplossing kunt u wel tot 10.000 kg wegen met een geijkte plateauweegschaal!


TIP! Wilt u een weegschaal kopen? Neem de tijd om u goed te oriënteren op het complete aanbod! Bij twijfel kunt u altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers.

Meer informatie over vloerweegschalen

Riba ARCI 35 vloerweegschalen

Riba ARCI 35

De Riba ARCI 35 is leverbaar als geijkte weegschaal. Dit betekend dat u deze vloerweegschaal kan gebruiken voor handelsdoeleinden. Ook de Riba ARCI 30 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Groot voordeel is het duidelijke kleurendisplay met Lo – Ok – Hi indicatie. Het maximale weegvermogen is 150kg en de meest nauwkeurige indeling is per 10 g.

Riba ARCI 25

Riba ARCI 25

De Riba ARCI 25 is een RVS ijkwaardige weegschaal. Ook deze weegschaal is voorzien van een groot kleurendisplay met Lo- Ok- Hi indicatie. De Riba ARCI 25 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het maximale weegvermogen is 150 kg en de meest nauwkeurige indeling is per 5 g.

Riba RCP 30 vloerweegschaal

Riba RCP 30

De Riba RCP 30 is leverbaar met een 42 x 52 cm weegplateau, heeft een maximaal weegvermogen van 150 kg met een indeling van 10 g. Dit model is voorzien van een groot LC display met verlichting. Dit display is draai- en kantelbaar!

Uwe APS II

Uwe APS II B

Een Volledig RVS constructie met een duidelijk LCD display. Dat is de Uwe APS II B. Dankzij de oplaadbare interne accu kan deze weegschaal circa 50 uur mobiel gebruikt worden. De Uwe APS II B is een ijkwaardige weegschaal met een maximaal weegvermogen van 50 kg en een uiterste nauwkeurigheid van 10 g. De afmeting van het plateau is 33 x 45 cm.

Informatie, advies of een demonstratie? Neem gerust contact met ons op!

Uwe APS II B

Uwe APS II

De Uwe APS II is het kleinere broertje van de Uwe APS II B. Naast de kortere afstand tussen het weegplateau en de indicator, is ook de afmeting van het weegplateau een stuk kleiner. De UWE APS II beschikt over een weegplateau van 28 x 33 cm. Deze weegschaal is ijkwaardig, compleet RVS en beschikt over een duidelijk LCD display. Het maximale weegvermogen is 15 kg en de uiterste nauwkeurigheid is per 2 g.

Uwe AFS

Uwe AFS

De Uwe AFS is een van de toppers onder de Uwe vloerweegschalen. Deze weegschaal is voorzien van een robuuste RVS constructie met RVS weegplateau. Dit model is in diverse uitvoeringen te verkrijgen, beschikt over een maximaal weegvermogen van 150 kg en een uiterste nauwkeurigheid van 20 g. Het afmetingen van het weegplateau zijn 42 x 52 cm. Ook de Uwe AFS is een ijkwaardige weegschaal.

Uwe AFW

Uwe AFW

Uwe AFW weegschalen zijn te verkrijgen in twee verschillende uitvoeringen. De grote uitvoering heeft een weegplateau van 42 x 52 cm, de kleine uitvoering heeft een weegplateau van 30 x 40 cm. Beide uitvoeringen zijn geijkt te leveren. Het maximale weegvermogen is 150 kg en de uiterste nauwkeurigheid is per 10 g. Te gebruiken met of zonder statief. (Hoogte van vloer tot bovenzijde indicator is 76 cm)

Uwe ATM

Uwe ATM

De Uwe ATM weegschalen zijn te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen. De afmetingen van de verschillende plateau's zijn 30 x 40 cm, 42 x 52 cm en 50 x 60 cm. Alle uitvoeringen zijn geijkt te leveren. Het maximale weegvermogen is 300 kg en de uiterste nauwkeurigheid is per 10 g. Te gebruiken met of zonder statief en dankzij de oplaadbare accu zijn de Uwe ATM weegschalen circa 50 uur mobiel te gebruiken.

Riba plateauweegschalen

Riba Plateauweegschalen

Wij bieden een breed assortiment aan plateauweegschalen van het merk Riba. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gelakte plateauweegschalen, maar ook complete RVS plateauweegschalen. Natuurlijk is het mogelijk om deze plateau's te koppelen met onze indicators en/of overige software. De meeste Riba plateauweegschalen zijn geijkt te leveren en het maximale weegvermogen is 10.000 kg. 

Neem contact met ons op voor informatie, advies of een demonstratie

Cookies