Casio kassa en kassasystemen
28 maart 2017 

Casio kassa en kassasystemen

Bij het merk Casio denken veel mensen gelijk aan horloge’s, muziekinstrumenten of rekenmachines. Casio produceert echter ook al jarenlang een breed assortiment aan kassasystemen. De Casio kassa is bij veel verschillende verkooppunten te verkrijgen in Nederland. Over het algemeen zijn Casio kassa’s hele eenvoudige kassasystemen.

Er zijn verschillende modellen Casio kassa’s te verkrijgen, maar over het algemeen is de Casio kassa een hele simpele kassa. Er kunnen vaak enkele groepen, een aantal artikelen en een klein aantal verkopers op geprogrammeerd worden.

In vrijwel alle Casio kassa’s zit een interne bonprinter zodat u bij elke verkoop een klantenbon kunt uitprinten. Ook beschikken een aantal modellen over een klantendisplay zodat uw klanten bijvoorbeeld het totaalbedrag kunnen zien van een verkoop.

Een Casio kassa wordt meestal ingezet in de ambulante handel, kleine horeca of in de retail. De functionaliteiten en mogelijkheden van de kassa’s is vrij beperkt. Ondernemers met meer wensen kiezen eerder een POS kassasysteem.

TIP! Wilt u een kassa kopen? Laat u goed informeren over alle mogelijkheden voor uw onderneming!

Verschillende Casio kassa

Waarom een Casio kassa?

Een Casio kassa is zeer voordelig, eenvoudig in het gebruik, makkelijk te verplaatsen en gemakkelijk zelf te programmeren. Dit zijn dan ook de meest belangrijke voordelen van deze kassa’s.

Bovenstaande Casio kassa’s zijn de meest populaire uitvoeringen van het merk Casio. Compacte kassa’s met een bonprinter, kassalade en eventueel een klantendisplay.

De mogelijkheden van deze modellen is zijn:

 • Enkele producten te programmeren
 • Enkele groepen te programmeren
 • Klantendisplay
 • Bediendedisplay
 • Geldlade met vakken voor munt- en briefgeld
 • Thermische bonprinter voor kassabonnen of journaal
 • Managersleutel
 • Eenvoudige financiële rapportages

Het is bij deze kassasystemen  niet mogelijk om o.a. te koppelen met klantenkaarten, barcodescanner, webshop, boekhoudsoftware en dergelijke functionaliteiten.

Eenvoudige kassasystemen

Een Casio kassa van De Ridder & Den Hertog?

Voor ons assortiment van eenvoudige kassasystemen hebben wij niet gekozen voor het merk Casio. Wij bieden eenvoudige kassasystemen van de merken TEC en Quorion. Deze keuze hebben wij gemaakt op basis van de kwaliteit van deze kassasystemen.

Op bovenstaande afbeelding ziet u de TEC MA 600. Dit model is voorzien van kassalade, LCD display en bonprinter. De TEC MA 600 is verkrijgbaar in een flat- of toetsenmodel.

De Quorion CR20 en Quorion CR30 zijn onze meest voordelige kassasystemen. Zeer eenvoudig in het gebruik, eenvoudig te programmeren en makkelijke te verplaatsen.

Wilt u meer informatie over onze eenvoudige kassasystemen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

contact button

Kassasystemen met meer mogelijkhedencaspos-kassasysteem-huren

Bovenstaande Casio, TEC en Quorion kassasystemen zijn vooral erg voordelig wat betreft prijs, maar voor veel ondernemers zijn deze kassasystemen veel te beperkt.

Ondernemers die echt aan de slag willen met automatisering kiezen voor POS kassasystemen. Dit zijn moderne kassasystemen die mee kunnen werken aan een betere bedrijfsvoering en automatisering.

Populaire functies van een POS kassasysteem zijn:

Bekijk wat de CASPos kassasystemen betekenen voor ’t Verswarenhuys in Schijndel:

Zijn deze kassasystemen geschikt voor mijn onderneming?

Elke onderneming heeft andere wensen voor hun meest ideale kassasysteem. Ook bestaan er verschillende wensen en eisen per branche.

De Ridder & Den Hertog heeft meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van kassasystemen. Vanuit deze ervaring weten wij wat er speelt in de verschillende branches. Naast deze ervaring houden we alle brancheontwikkelingen goed in de gaten en hebben we veel contact met brancheorganisaties.

In welke branches kunt u onze producten vinden:

 • AGF speciaalzaken
 • Bakkers
 • Bloemisten
 • Horeca
 • Kaasspeciaalzaken
 • Recreatieparken (campingwinkels)
 • Slagerijen
 • Slijterijen
 • Sportclubs & verenigingen
 • Supermarkten
 • Versmarkten
 • Visspeciaalzaken

Staat uw branche er niet bij? Bovenstaande branches zijn slechts een greep uit de branches die wij hebben mogen voorzien van passende kassasystemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over kassasystemen binnen uw branche.

Wilt u graag vrijblijvende informatie?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikt kassasysteem. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.