Kassa huren of leasen?
06 februari 2017 

Kassa huren of leasen?

Wilt u een kassa huren of leasen en bent u op zoek naar de mogelijkheden hiervan? Bij De Ridder & Den Hertog bieden we diverse mogelijkheden voor het huren of leasen van kassasystemen of weegschalen.

Er bestaan verschillende situaties waarin het wenselijk is om een kassa te huren in plaats van een directe aanschaf. U kunt hierbij denken aan:

  • Een kassa huren voor een eenmalige markt of evenement
  • Voorkeur voor maandelijkse betalingen i.p.v. een eenmalige aanschaf
  • Tijdelijk een (extra) kassa huren bij topdrukte in de onderneming

Bij bovenstaande situaties kunnen wij in overleg kijken naar de mogelijkheden voor uw onderneming om een kassasysteem te huren of leasen.

TIP! Wilt u een kassa kopen of huren? Laat u goed adviseren over alle functionaliteiten van het product.

Een kassa huren? Wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer een ondernemer op zoek is naar een kassasysteem nemen wij eerst alle mogelijkheden door. Soms heeft een ondernemer al een aantal wensen of eisen, maar meestal is dit niet het geval.

Omdat wij een brede klantengroep hebben weten we vaak al wat de wensen zijn vanuit de branche waar u als ondernemer actief in bent.

Een van mijn collega’s neemt alle mogelijkheden van onze kassasystemen met u door en geeft u (eventueel) een demonstratie. Dit kan in één van onze showrooms, telefonisch of bij u op locatie.

U wilt graag met onze kassasystemen gaan werken, het product is helemaal naar uw wens en onze servicemogelijkheden staan u erg aan. Dan komt u voor de keuze van een (eenmalige) aanschaf of huren…

Op dat moment kunt u met mijn collega in overleg gaan wat de mogelijkheden zijn van huren, leasen of aanschaffen. Dit is helemaal afhankelijk van de kassasystemen, kassa software en accessoires waar u mee wilt gaan werken.

Verschillende kassasystemen van De Ridder & Den Hertog

De Ridder & Den Hertog biedt een breed assortiment kassasystemen. Van eenvoudige kassasystemen met minimale functionaliteiten, tot uitgebreide POS kassasystemen.

Welk kassasysteem het beste bij uw onderneming past is afhankelijk van uw wensen als ondernemer. Ook spelen de functionaliteiten een grote rol in de keuze naar een geschikt kassasysteem voor uw onderneming.

Wilt u graag een impressie van onze kassasystemen en weegschalen in de praktijk? Wekelijks plaatsen wij foto’s van onze producten in de praktijk op onze facebook pagina.

kassa huren CASPosPOS kassasystemen

Ons CASPos kassasysteem is het meest uitgebreide kassasysteem in ons assortiment. Dit kassasysteem biedt enorm veel mogelijkheden voor uw onderneming. Met name op het gebied van software mogelijkheden kan het CASPos kassasysteem meer dan andere kassasystemen.

Ja, ik wil graag een demonstratie van het CASPos kassasysteem

Touchscreen kassasystemenquorion-kassa-huren

Touchscreen kassasystemen zijn net als de POS kassasystemen voorzien van een touchscreen kassascherm. Het grote verschil met de POS kassasystemen is de flexibiliteit van de software van deze systemen.

winkelweegschaal-hurenWinkelweegschalen

Wilt u een weegschaal en kassasysteem in één? Dan zijn de winkelweegschalen met Mettler of CASPos zeer geschikt! Winkelweegschalen worden voornamelijk gebruikt door ondernemers in de food retail of op markten.

Eenvoudige kassasystemenkassa-huren-eenvoudig

Eenvoudige kassasystemen zijn kassasystemen met minimale functionaliteiten en zeer eenvoudig in het gebruikt. Deze producten worden voornamelijk gebruikt op markten, evenementen en in kleine winkels. Groot voordeel zijn natuurlijk de gunstige prijzen van eenvoudige kassasystemen.

Meer informatie over kassasystemen voor uw onderneming?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een geschikt kassasysteem. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wij kunnen u ook een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Dit kan op onze locaties in Geldermalsen en Rijssen, maar wij komen ook graag bij u langs voor een demonstratie.

De Ridder & Den Hertog
info@ridderenhertog.nl

Geldermalsen: +31 (0)418 – 59 12 45
Rijssen: +31 (0)548 51 54 15

contact button

Over de schrijver
Elke dag werk ik met veel passie aan de marketing van R&H. Ook hou ik mij bezig met het realiseren van professionele webshops voor onze relaties.